Újépítésű fűtéskész, villanykész családi ház közel a Balatonhoz eladó

Ingatlan adatai

  • eladó új építésű családi ház
  • Keszthely
  • Alapterület: 120 m²
  • Szobaszám (nappalival): 5 szoba
  • Irányár: 125 000 000 Ft
  • azonosító: M110534

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kedves érdeklődők, befektetők figyelem!


Eladásra kínálok Keszthely keleti városrészében egy csendes utcában lévő befejezésre váró jó áron lévő újépítésű családi házat.
A mai elvárásoknak megfelelően lett tervezve és kivitelezve. 2 éve kezdték az építkezést és fűtés/hűtéskész, valamint kialakított villanyhálózatig tartalmazza az árat, de erről személyesen többet.
Fontos tudni, hogy az épület téglaépítésű, 30-as Porotherm téglából épült, mely 15 cm vastag EPS hőszigetelést kapott. A tető 45 fokos, mely antracit cserépfedést kapott a megfelelő szigeteléssel.
Nekem rendkívül jó benyomást nyújtott ez az ingatlan és reményeim szerint Önnek is el fogja nyerni tetszését megtekintéskor.

Hogy miért pont ezt?
o Jó helyen van, közel van a kórházhoz, bevásárló központhoz, templomhoz, iskolához, óvodához és minden olyan létesítményhez, aminek egy családnak nagy szüksége lehet!!!
o 2 gyermekes családnak is tökéletes, a ház belső netto mérete 120m2, nem kicsi, de nem is nagy. Az autó átjáró lezárása által kialakíthatunk 26 m2 körüli zárt részt, mely garázsként is tudna működni.
o Kicsi kerttel rendelkezik, így nappalijából is csodálhatja ennek szépségét, melynek karbantartásáért nem kell kínlódni nap mint nap!!
o Itt mindenre gondoltunk! Két szintes, hisz hely kell 4 szobának és 3 fürdőnek és 1 amerikai konyhás nappalinak!!

Kiemelném, hogy idős korra is gondolva a földszinten kap helyet a nappali, konyhán kívűl egy szoba is és egy tusolós fürdő. Lesz idő amikor kell, hogy lépcső nélkül jussunk el aludni! Viszont akinek ez nem fontos, az akár egy irodát is kialakíthat lent, mely elég trendi a fiatal generáció körében.

Az emeleten található 3 szoba és 2 fürdő (egyik tusolós a másik egy nagyobb káddal, bidével lett tervezve). Mivel itt a csövezés történt csak meg, így lehetőség lehet saját ízlése szerint berendezni a fürdőt! A ház fekvése északi és déli. Az egyik déli emeleti szobához alakítottak ki egy kisebb teraszt is. A többi szobánál ugyan nagyobbak a nyílászárók, de azok “francia erkélyesek” (nincs konkrét erkély, mindössze erkélyajtó van és előtte egy üveg korlát kaphat majd helyet), ezzel is növelik a bejövő fényt.

o Ami nagyon megfogott az az, hogy nagyon jók a fényviszonyok a házban és a szobák mérete sem kicsi!! Öröm benne lenni!
o A ház fűtéséről (padlófűtés) és hűtéséről (mennyezetben), melegvíz készítésről egy Nibe (svéd) típusú hőszivattyú gondoskodik, mely az árban benne foglaltatik.
o A ház elektromos hálózatának kialakítása megtörtént! Napelemnek is előkészítették a kábeleket igény esetén! 3 fázis adott. Riasztó kábelezése, tv, internet megtörtént.
o Fontos tudni, hogy INTERNORM típusú prémium minőségű nyílászárók lettek beszerelve, illetve az emeleti tetőtéri ablakok Roto típusúak.
Itt lehetőséget adtak a leendő tulajdonosnak eldönteni milyen árnyékolót szeretne majd beszerezni, ennek is ki van állva a kábel, hogy eletromosan záródjon.
o Hivatalosan garázst nem alakítottak ki, de mivel az udvarra való bejutás egy árkád alatt történik, igy lehetőség lesz az utcafrontról egy Hörmann garázskaput felszerelni, sőt akár még az udvar felöl is, ezáltal a köztes területet szinte majdnem garázsként tudna funkcionálni. Ezt a ház leendő tulajdonosára fogjuk bízni.
o Mivel az ingatlan újépítésű - 2 éve indult az építkezés és ami a leendő tulajdonosra vár, az mindössze a belső burkolás, festés, fürdőszoba szerelvényezése és a belső ajtók beépítése. A mennyezeti hűtés kialakítása még tart, ezt a képeken is látják, illetve egy kis kozmetika a kertben.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Elsőre ennyi lenne, de komoly érdeklődés esetén ezt mind átbeszéljük. Igény szerint hitelszűrésben is tudok segíteni.
Ha netán el kellene adni ingatlanát, akkor kérem említse meg és igény esetén annak eladását is teljeskörűen le tudom bonyolítani mindenféle fejfájás nélkül.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű rajzot!

Keszthely nagyon kedvelt sokak számára, sokan válasszák lakóhelyüknek vagy turista célpontnak. A város mindent megtesz azért, hogy turista szemszögből is fejlődjön. Környéke is kiemelendő hisz egyszer a Balaton menti nagyváros és a közelben taláható Hévíz, mely idősebbeknek is sok pihenésre, gyógyulásra ad lehetőséget.
Az ingatlan mindössze 600 m-re van a strandól, biciklis úttól, mely fontos lehet családosoknak is.

A közelben nagyon sok hely van még, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

Egy szó mint száz, ha ezen ajánatom elnyerte tetszését és komolyan gondolkozik, kérem keressen bármikor bizalommal! További információkkal fogom ellátni mint az ingatlant, mint a környéket illetően. Továbbá videót tudok küldeni illetve előre megbeszélt időpontban tudom mutatni az ingatlant.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások