Teljesen felújított 3 szobás lakás eladó

Ingatlan adatai

  • eladó csúsztatott zsalus
  • Keszthely
  • Alapterület: 58 m²
  • Szobaszám (nappalival): 3 szoba
  • Irányár: 42 900 000 Ft
  • azonosító: M102254

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthelyen a Vásártéren, nagyon szép panorámával rendelkező egy 2 szoba + nappalis lakást, mely kimondottan tökéletes akár gyermekes párnak is. A társasházban található lift, mely könnyebbé teszi a lakás megközelítését. A szóbanforgó ingatlan teljes felújításon ment keresztül és várja leendő új lakóit. Azonnal költözhető.

Főbb jellemzők:
• A társasház építése a 1985 körülre tehető. A lakás hivatalosan 58 m2 alapterületű, mely áll egy nappaliból, 2 db kisebb szobából, 1 fürdő külön toalettel és konyha közlekedővel. A nappalihoz tartozik egy 4 m2-es erkély is, melyről kellemes kilátás nyìlik.
• A társasház csúsztatott zsalús megoldással épült, még akkor szigetelve is lett. A lakás teljes mértékben fel lett újjítva. Külső és belső nyílászárók cserélve lettek, valamennyi hideg és meleg burkolatok, komplett fürdő, WC, konyha cserélve lett és természetesen friss festéssel zárult minden. A nyílászárók műanyagok, kétrétegű üveggel vannak ellátva és redőnyök védik az időjárás viszontagságaitól. A szobák laminált parkettával vannak lerakva, a vizes helységek hideg burkoklatot kaptak. A színek nagyon jók, könnyű ehhez illő bútorokat választani majd a leendő vevőnek.
• A lakás fűtéséről annyit kell tudni, hogy házközpontú és mérők vannak felszerelve minden lakásnál. Használat nélkül 4500ft körül van a készenléti díj és erre jön rá az elhasznált m3-ek akkor majd, ha életvitel szerûen van lakva az ingatlan. A lakáson belül úgyanúgy mint az egyedi fűtésnél egy fő termosztát van elhelyezve, ennek segítségével lehet szabályozni a hőmérsékletet. Szóval teljesen jó ez így, hisz csak annyit kell majd fizetni, amit valóban elhasznál a lakás tulajdonosa.
• A lakás nyugati tájolású.
• A csatolt alaprajz tájékoztató jellegű.

Az említett paramétereken kívűl megemlíteném, hogy a társasház elhelyezkedése nagyon előnyös. A közelben minden megtalálható, amire egy kis családnak szüksége lehet. Élelmiszer boltok, kórház, orvosi rendelő, óvoda, iskola, templom, játszótér egyéb üzletek stb. A központba is kb 5 perc alatt be tudunk jutni gyalog. Időseknek is egyaránt előnyös.
A Balatonpart kb 1km-re található. A Festetics kastély is 5-10 perces kényelmes sétára van. Ingyenes parkolás az ingatlan előtt.
Buszmegálló a közelben.

Keszthely városa idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes felkeresni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang stb.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! További videót tudok küldeni az ingatlanról még megtekintés előtt, ezzel is megspórolva az Ön idejét.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

További jellemzők: egyedi fűtés; lift;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások